Twitter integratie

Twitter account aan Sitebox koppelen

U kunt eenvoudig uw Sitebox account koppelen aan uw Twitter account(s). Via de module Social Media, Twitter kunt deze koppelingen aanmaken. Daarnaast ziet u via deze module welke tweets er in de wachtrij staan voor goedkeuring, planning maar ook de berichten die reeds zijn uitgestuurd.

Nieuwsberichten tweeten vanuit Sitebox

Als u eenmaal Sitebox heeft gekoppeld aan één of meerdere Twitter accounts, is het heel eenvoudig om nieuwsberichten die in Sitebox aangemaakt zijn te 'delen' op Twitter. U kunt ervoor kiezen om het bericht meteen uit te sturen of een datum en tijd aangeven waarop de tweet geplaatst moet worden.

Geen Tweet rechten vanuit Sitebox

Sitebox biedt een uitgebreid rechten systeem waardoor u precies kunt bepalen wie van uw medewerkers tweets mogen publiceren en wie niet.

Tweets goedkeuren

Tweets die door uw medewerkers, zonder publiceer rechten, zijn ingediend moeten door een bevoegde goedgekeurd worden. Via de module Social media heeft u een volledig overzicht van alle in de wachtrij staande tweets. U kunt snel oordelen of de tweets gepubliceerd mogen worden.

Tweets versturen via de Social Media module

Het is ook mogelijk om een tweet uit te sturen, via de Social Media module, die niet gekoppeld is aan een content op uw website. Daardoor wordt het mogelijk om ook gerelateerde artikelen vanuit uw Sitebox omgeving te tweeten.

Rechten instellen van een Twitter account

U kunt eenvoudig instellen wie toegang heeft tot een bepaald twitter account en daardoor bepalen wie binnen uw bedrijf als het betreffende account tweets mag uit sturen.

Rechten instellen Social Media module

Via het rechtensysteem is het voor de administrator heel eenvoudig om in te stellen wie welke rechten heeft.

Tweets inplannen

Via de optie 'Tweet inplannen' kan je aangeven of een tweet meteen geplaatst moet worden óf op een later tijdstip. Dit kan handig zijn als je nieuwsberichten pas op een bepaalde datum zichtbaar zijn voor de buitenwereld.

Twitter koppeling controleren

Je kan heel eenvoudig controleren of je twitter account nog gekoppeld is aan Sitebox.

Twitter account ontkoppelen

Het is binnen Sitebox heel eenvoudig om uw account te ontkoppelen van Twitter.